Geniet van de beste band tijdens Jazztival Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - zondag 30 maart blue coat in filmhuis alkmaar
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      zondag 30 maart blue coat in filmhuis alkmaar

zondag 30 maart blue coat in filmhuis alkmaar

Geniet van de beste band tijdens Jazztival

Zondag 30 maart speelt Blue Coat op het Jazztival Kwintessens in Filmhuis Alkmaar (voormalige Provadja). Het begint om 20:30 uur. Blue Coat is regelmatig te vinden in TJARDA. Ook benieuwd wat zij nu maken? Check ze dan zondag 30 maart!

Blue Coat

De jazzformatie Blue Coat heeft vele jazz standards op het repertoire staan. Verder staat er ook behoorlijk wat latin en blues op het programma. Kenmerkend voor het geluid van Blue Coat is de open sound. Dit geluid geeft veel mogelijkheden tot dynamiek en improvisaties. Deze hebben vooral voordelen voor de intieme jazz ballads. De ballads worden afgewisseld met latin en ook het meer swingende werk wordt uiteraard niet geschuwd.

Speelvreugde staat bij de Blue Coaters immers hoog in het vaandel en dit werkt aanstekelijk bij het publiek. Blue Coat bestaat uit Aaltsje Hoekstra (zang), Hans Beljon (drums), Klaas Doedens (basgitaar/contrabas), Jaap Hartog (gitaar),Gabriel de Reus (tenorsax) en Tjeerd Andringa (gitaar).Kom kijken dus!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA