Geniet van een avond Alkmaars talent! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - vrijdag 13 december: tjarda cd presentatie in podium victorie
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      VRIJDAG 13 december: TJARDA cd-presentatie in podium Victorie

VRIJDAG 13 december: TJARDA cd-presentatie in Victorie

Geniet van een avond Alkmaars talent!

Vrijdag 13 december om 20:00 uur is de officiŽle cd-presentatie in poppodium Victorie. Heb je de presentatie in eigen huis gemist? Ben je benieuwd naar het talent van Alkmaar? Wees er dan bij en check de bands hoogstpersoonlijk!

Na een marathonopname in TJARDA Studio is de TJARDA CD van 2013 klaar! Negen bands uit Alkmaar en omstreken hebben een nummer opgenomen of afgeleverd. Met de TJARDA promotie-cd is het de bedoeling dat iedere band tegelijkertijd de kans krijgt om tegen een lage prijs een nummer op te nemen, een cd te maken en gezamenlijk op te treden voor publiek. Zo wordt iedereen een leuke en nieuwe muzikale ervaring rijker!

Zondag 10 november was de eerste presentatie van de TJARDA CD 2013 in eigen huis. Die avond vraagt naar meer. De 13e zullen meer bands zich laten horen, dus mis het niet!

Sponser
In samenwerking met o.a. Discompany is de TJARDA CD van 2013 tot stand gekomen. Discompany is de meest complete producent van cd, dvd, -en blu-rayproducties en vinyl persingen (singles en langspeelplaten). Niet alleen de ervaring, maar ook de eigentijdse visie op producties maakt dat Discompany een zeer uitgebreid pakket aan producten, diensten en services biedt.

Combineren, aantrekkelijke sets maken, anders dan anderen, opvallen, uitgebreide verzorgde producties zijn kernwoorden voor Discompany. Niet denken in vakjes, maar ver daar buiten. Bekijk de website voor meer informatie! Wie weet een mooie producent voor eigen albums.

Check ook even†Facebook.†Tot vrijdag!| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA