Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

drumles

 

basles

 

gitaarles

 

keyboardles

 

zangles

 

djembeles

 

onze voordelen

 

contactformulier lessen

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

TJARDA muziekschool      onze voordelen

TJARDA Muziekschool Alkmaar: les op maat

Ieder mens is uniek, dus iedere muzikant is uniek. Daarom krijg je bij Muziekschool TJARDA les op maat. Dit betekent dat de lessen bij Muziekschool TJARDA gebaseerd zijn op de gedachte dat iedere muzikant zijn eigen, unieke karakter en dus ook expressie heeft. In tegenstelling tot bij veel traditionele muziekscholen, bepaalt het unieke karakter van onze leerling dus grotendeels op welke wijze er les gegeven wordt.

Geschoolde docenten

Behalve de leerling heeft ook de docent een uniek karakter. Onze docenten krijgen dus niet van bovenaf opgelegde, vastomlijnde lesmothoden waar ze zich maar in moeten zien te voegen, maar bepalen volledig zelf op welke wijze en in welke muziekstijl ze les willen geven. Bovendien bepalen ze zelf of ze privelessen geven of juist liever groepslessen. Zolang ze maar rekening houden met het unieke karakter van de leerling! Wij selecteren onze docenten dan ook niet alleen op hun vakkennis (bijvoorbeeld scholing), maar juist ook op hun mensenkennis en flexibiliteit.

Door deze werkwijze zijn er veel docenten die graag les bij ons geven. Hierdoor hebben we inmiddels een groot aanbod aan enthousiaste docenten en kunnen we de juiste leerling aan de juiste leraar koppelen. Het is dan ook niet zo dat Muziekschool TJARDA een leerling van tevoren perse vast aan een leraar koppelt. De leerling kan middels meerdere proeflessen bij meerdere leraren (indien aanwezig) zelf bepalen bij wie hij/zij de lessen wil volgen.  Lessen die gevolgd kunnen worden zijn onder andere: drumles, zangles, basles, gitaarles, keyboardles, etc.

ONZE VOORDELEN

lage lestarievenLage lestarieven

Door onze werkwijze en samenwerkingsvorm met onze docenten kunnen we de lestarieven laag houden. Let wel: in sommige gevallen zijn onze lessen goedkoper dan bij traditionele muziekscholen. En dat terwijl je van dezelfde professionele docenten les krijgt. Veel van onze docenten werken of hebben gewerkt bij andere muziekscholen. Bovendien hoef je bij TJARDA Muziekschool Alkmaar je lesgeld NIET voor een heel jaar vooraf te betalen. Wel zo makkelijk voor het geval je er tussentijds mee wilt stoppen. Door de lage tarieven hoef je ook niet gedwongen in groepsverband lessen te volgen, maar kun je gewoon gebruik maken van onze betaalbare privelessen.

Gratis proeflessen

Natuurlijk kun je eerst bij ons een gratis proefles volgen. In deze proefles bepaal jij samen met de docent HOE VAAK je les wilt hebben en in welke muziekstijl. Ook kun jij bepalen of dit de docent is die jij zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je gewoon een gratis proefles volgen bij een van onze andere docenten (indien aanwezig). Schroom niet om hier gebruik van te maken!!

Flexibele lesduur en lesfrequentie

Bij Muziekschool TJARDA kun je grotendeels zelf bepalen hoe lang je les wilt hebben en hoe vaak je les wilt hebben. Zo kun je er voor kiezen om iedere week een half uur te lessen, maar ook om bijvoorbeeld om de week een uur te lessen. Of een keer per maand. Het is maar wat jij wilt.

Individueel les/duoles/groepsles

Muziekschool TJARDA biedt voornamelijk privelessen aan, zodat onze docenten zich volledig kunnen richten op de unieke wensen van onze leerlingen. Echter, natuurlijk kun je bij Muziekschool TJARDA zelf bepalen of je priveles, duoles of groepsles wilt. Dus wil je samen met een vriend of vriendin lessen? Of juist met een hele groep, of alleen? Geef je idee aan ons door en wij vinden de juiste docent voor je.

Goedkoop repeteren

Leerlingen die bij Muziekschool TJARDA lessen kunnen tegen een gereduceerd tarief bij ons repeteren.

Bandbemiddeling

Muziekschool TJARDA een onderdeel van Muziekcentrum TJARDA. Het Muziekcentrum beschikt over onder andere tien oefenruimtes waar dagelijks vele bands uit Alkmaar en omgeving repeteren. Sommige van onze leerlingen hebben (vroeger of later) de ambitie om in een band te spelen. Indien gewenst bemiddelen wij (uiteraard kosteloos) tussen leerling en een bestaande band. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen een nieuwe band op te zetten. Het zal niet de eerste keer zijn dat er bij ons een band is ontstaan tussen onze leerlingen.

Samenspel

Muziek maken doe je meestal niet alleen. Daarom organieren onze docenten af en toe samenspelavonden.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA