Waar zijn we momenteel aan toe? Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - corona maatregelen - updates corona maatregelen
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Updates Maatregelen

 

Ouderwets TJARDA

 

Algemene Richtlijnen

 

Richtlijnen Oefenruimte

 

Richtlijnen Bandleden

 

Richtlijnen Leerlingen

 

Coronatoegangsbewijs

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Corona maatregelen      Updates Maatregelen

Updates Corona-maatregelen

Waar zijn we momenteel aan toe?

Om de zoveel tijd krijgen we nieuwe maatregelen van de overheid omtrend COVID-19. In dit bericht plaatsen we de huidige gang van zaken. Zodat iedereen weet wat hij of zij te wachten staat!

 

24 februari 2022: Muziekcentrum TJARDA terug naar het oude 🎷🥁

Inmiddels zijn we alweer lekker aan het oefenen in Muziekcentrum TJARDA. En daar waren we allemaal wel even aan toe! Twee weken terug was er opnieuw goed bericht tijdens de persconferentie. De meesten maatregelen worden geschrapt!

Dit houdt in dat het leven ook weer wat relaxter is in Muziekcentrum TJARDA. Zo is de CoronaCheck (QR) niet meer verplicht, kunnen we weer lekker wat langer aan de bar hangen en hoeven de mondkapjes alleen op als je dat zelf wilt. Dus kom lekker langs!

 

15 januari 2022: Muziekcentrum TJARDA weer geopend!!! 🎷🥁

Vanaf maandag 17 januari is het weer mogelijk om lekker te komen oefenen met je band of muzieklessen te nemen. Gelukkig maar, want we hebben elkaar lang niet gezien!

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden in verband met de Corona-situatie. Wij houden ons hierbij aan de maatregelen vanuit de overheid, dus QR-code scannen, mondkapjes op en vooralsnog geen horeca. Verder proberen we alles zo relaxt als mogelijk te maken.

Dus… Zin om te oefenen? Pak die telefoon en prik een datum! Doordeweeks kun je lekker spelen vanaf 19:30 uur tot 23:00 uur. Overdag tussen 14:00 en 17:00 uur is ook mogelijk, op afspraak. In het weekend zijn we ook geopend tussen 14:00 en 17:30 uur. Bij vragen zijn we ook bereikbaar 072 5119977. Graag tot snel!

 

19 december 2021: Muziekcentrum TJARDA opnieuw gesloten

Lieve muzikanten en muziekliefhebbers, helaas is Muziekcentrum TJARDA opnieuw genoodzaakt de deuren te sluiten i.v.m. de Corona-maatregelen, afgekondigd va. zondag 19 december 2021.

In week 2 van het nieuwe jaar wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Dan houden we jullie ook op de hoogte. Mocht daarvoor nog sprake zijn van andere ontwikkelingen, laten we het jullie uiteraard weten.

We wensen iedereen alvast heel fijne feestdagen toe, ondanks de lockdown. Heel goede kerstdagen, wees er voor elkaar (desnoods op afstand) en we gaan er wat van maken. Maar bovenal: blijf veilig! Heel graag tot in het nieuwe jaar! 🥂🍻

Mocht je nog vragen hebben, of een eitje kwijt moeten, kun je ons altijd bellen op 072 5119977 (we nemen meestal op 😂). Dikke 💋

 

28 november 2021: Muziekcentrum TJARDA gedeeltelijk geopend!

Vanaf zondag 28 november 2021 gaan wederom nieuwe Corona-maatregelen in, een zogenoemde “avondlockdown”. Maar…

Om toch lekker te kunnen blijven oefenen, is TJARDA zeven dagen per week geopend van 13:00 tot 17:00 uur! (Zolang de maatregelen gelden). Dus doordeweeks en in het weekend kan lekker gerepeteerd worden.

Wil je eerder beginnen? Bel dan 072 5119977, en dan nemen we de mogelijkheden door. Natuurlijk ook voor andere vragen!

 

13 november 2021: Muziekcentrum TJARDA is geopend!

Vanaf zaterdag 13 november zijn de nieuwe Corona-maatregelen ingegaan. Er zijn nieuwe regels over openingstijden en horeca. Muziekcentrum TJARDA mag gewoon geopend blijven. We vallen onder de Kunst en Cultuur, en muziekbeoefening is toegestaan, ook na 20:00 uur. Heb je een reservering geplaatst? Of wil je graag oefenen? Dat kan dus gewoon! Wel vragen alle muzikanten om de basisregels in acht te nemen.

Naast het Coronatoegangsbewijs (zie hier) hebben we wel nieuwe restricties gekregen wat betreft horeca. De horeca is per 13 november verplicht te sluiten na 20:00 uur. Bands en muzikanten mogen dus oefenen, maar kunnen helaas niet gebruik maken van de barruimte of een consumptie nuttigen op ons terras. 

Heb je nog andere vragen? Stel ze dan gerust via info@muziekcentrumtjarda.nl of bel ons op 072 5119977. Graag tot snel!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA