Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

drumles

 

basles

 

gitaarles

 

keyboardles

 

zangles

 

celloles

 

djembeles

 

onze voordelen

 

contactformulier lessen

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

TJARDA muziekschool      drumschool Alkmaar

Drumschool Alkmaar in TJARDA

Welkom bij Drumschool Alkmaar!

Wil je goed leren drummen of wil je je “techniek” weer eens oppoetsen? Droom je ervan om op te treden met een band of wil je graag naar het conservatorium? Of wil je gewoon voor de ontspanning lekker knallen op een echt drumstel? Bij Drumschool Alkmaar kan het allemaal!

Drumschool Alkmaar is voor iedereen toegankelijk: voor zowel beginner als (ver) gevorderde drummer; voor zowel kind als volwassene.

Wie zij wij?

Drumschool Alkmaar bestaat uit vier ervaren drummers die allemaal aan het conservatorium hebben gestudeerd en volop in de praktijk staan. Naast een zeer ruime ervaring in lesgeven (zowel privé drumles als percussie workshops aan groepen) spelen wij ook allemaal in diverse bands. Ook begeleiden we artiesten en hebben we ervaring in theater en musical werk. Deze ervaring gebruiken wij in onze lessen zodat datgene wat je leert altijd dicht bij de praktijk staat!

Lesmethode

Een goede basis is belangrijk om goed te leren drummen. Daarom gebruiken we een duidelijke lesmethode die wij altijd aanpassen aan de wensen en het niveau van de leerling. Er wordt nauwkeurig gekeken welke methode het best bij de leerling past. Muziek maken is waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Er wordt dus veel naar muziek geluisterd en met cd’s/mp3’s meegespeeld. De leerling wordt altijd aangemoedigd om zijn of haar eigen smaak muziek mee te nemen zodat we daarmee aan de slag kunnen. Geen muziekstijl is ons te gek! En natuurlijk staat plezier centraal in de les. Om je instrument goed te kunnen bespelen moet je zin hebben om te oefenen en dus plezier hebben in je spel. Met bovenstaande methode lukt dat altijd!

Spreekt dit je allemaal wel aan? Of ben je gewoon benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom dan gerust eens langs of maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles!

Tot ziens bij Drumschool Alkmaar!

 

Drumschool Alkmaar is gevestigd in Muziekcentrum Tjarda

Vliegerstraat 5
1816 KD
Alkmaar

Tel: 072 5119977
Email: drumschool@muziekcentrumtjarda.nl
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA