Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

algemeen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Reserveren/afzeggen      algemeen

Reserveren/afzeggen

whatsapp

Reservering voor een ruimte? Dat kan! Bel of app naar 072 5119977.

Vanwege de toenemende reserveringen is het ook mogelijk om voor een langere periode te reserveren. Hierdoor zijn de bands verzekerd van de gewenste oefenruimte op de gewenste tijd. Natuurlijk biedt onze strippenkaart hierbij de uitkomst!

Reserving annuleren?

Wij zijn natuurlijk altijd blij als jullie komen oefenen bij Muziekcentrum TJARDA. En nu het oude normaal langzaam terugkeert, kan er ook weer geboekt worden! Vanaf 23 maart 2022 hanteren we wel extra voorwaarden bij het afmelden van een reservering.

Annuleren kan kosteloos mits dit minstens 48 uur van tevoren is. Bij afmelden 24 uur van tevoren delen we de kosten: de band betaalt de helft van de oefenruimte. Indien op de dag zelf afgezegd wordt, betaalt de band de hele oefenruimte.

Helaas ongeacht de reden. Uiteraard begrijpen wij dat een afmelding soms overmacht is, of dat bands er niet aan kunnen doen… Alleen kunnen wij er ook niets aan doen!

Om te zorgen dat Muziekcentrum TJARDA voort blijft bestaan, kunnen we geen last-minute annuleringen permitteren. Bedankt voor jullie begrip! 
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA