Het muzikale avontuur voor iedere muzikant! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - derde tjarda hussel avond 1 februari 2014!
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      DERDE TJARDA-HUSSEL-AVOND 1 FEBRUARI 2014!

DERDE TJARDA-HUSSEL-AVOND 1 FEBRUARI 2014!

Het muzikale avontuur voor iedere muzikant!

Op 1 februari 2014 organiseert Muziekcentrum TJARDA de derde editie van de succesvolle TJARDA-Hussel-Avond! Iedere muzikant (beginnend of gevorderd) heeft weer de kans mee te doen met deze spannende uitdaging. Dus pak je gitaar, drumstokken of microfoon en schrijf je snel in voor de TJARDA-Hussel-Avond!

Op de TJARDA-Hussel-Avond worden de deelnemende muzikanten middels lootjes per instrument door elkaar gehusseld, waardoor er nieuwe en onverwachtse bandformaties ontstaan. Iedere formatie krijgt ongeveer twee uur de tijd om in de oefenruimtes van TJARDA een nummer te maken. De formaties zijn helemaal vrij in wat voor muziek zij gaan maken: eigenwerk, cover, of gewoon te gekke geluiden. Alles mag!

Nadat de kersverse bandformaties de oefenruimte uitkomen, geven ze een heus optreden. Voor het aanwezige publiek en de andere deelnemende muzikanten presenteren ze op het podium in de barruimte van TJARDA hun gemaakte nummers. Ook deze editie zal het aanwezige publiek weer versteld staan van wat de muzikanten uit Alkmaar en omgeving in zo’n korte tijd kunnen maken!

Programma

Voor de deelnemende muzikanten start de TJARDA-Hussel-Avond 1 februari 2014 om 19.00 uur. We gaan dan van start met de uitleg over de Hussel-Avond en vervolgens trekken we de lootjes. Om 20:00 uur gaan de nieuwe bandformaties naar de oefenruimte om een nummer te maken. Rond 22:15 uur komen de bands terug naar de barruimte voor een grandioos optreden! Om 00:45 uur is de laatste ronde en om 01.00 eindigt de Hussel-Avond.

Kosten voor deelnemers en publiek

Voor deze avond vragen wij aan de deelnemende muzikanten een vergoeding van € 22,50 voor onbeperkt drinken van bier, fris, wijn, koffie, thee en rondjes bittergarnituur, kaas en toast (exclusief sterke drank en speciaal biertjes). De toeschouwers zijn welkom vanaf 22.00 uur. Entree is € 15. Ook voor hen geldt dat ze hiervoor onbeperkt kunnen drinken.

Inschrijven deelnemers

Er zijn 10 oefenruimtes ter beschikking, dus wees er op tijd bij! Betalen kan uitsluitend contant aan de bar. Let wel: als je vooraf betaalt, ben je verzekerd van een plaats! Inschrijven kan uitsluitend aan de bar, telefonisch: 072 5119977 en/of via de e mail: info@muziekcentrumtjarda.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en welk instrument je speelt (ook tweede en derde instrument).
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA