Geniet van een middagje sfeer en muziek Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - zondag 11 mei blues en jazz middag in tjarda
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Zondag 11 mei Blues & Jazz middag in TJARDA

Zondag 11 mei Blues en Jazz middag in TJARDA

Geniet van een middagje sfeer en muziek

Op zondagmiddag 11 mei kun je een middagje blues en jazz in Muziekcentrum TJARDA meepakken. Om 14:30 uur ben je welkom om het weekend goed af te sluiten. Met de bands The Bluesbros, Savoy en French Connection wordt de zondagmiddag namelijk heel gezellig!

The Bluesbros

De bluesband is ontstaan binnen het werk: de psychiatrie. Van oorsprong (zieken)broeders, actief in de muziek en allemaal een passie voor de blues. Het is dus geen toeval dat zij gebroederlijk op het podium staan om de blues uit te dragen! Amper paar maanden bezig en pas een naam gekregen. Hoe kan het ook anders dat het een koppeling moest zijn tussen hun passie voor blues en het broederschap in hun werk… (Zieken)broeders die de blues spelen: the BLUESBROS.

Bandleden: Kees Geerts (leadgitaar), Pieter Bakker (basgitaar/zang), Koos Otten (gitaar/zang) en Aad Butter (drums).

French Connection

Ongeveer zeven jaar geleden kwam de band bij elkaar in zijn huidige bezetting. Met een repertoire van diverse covers, zoals Popa Chubby, Eric Clapton, The Cream, Gary Moore, Alvin Lee en Bonnie Raitt vervullen zij ieders verlangen naar blues en jazz.

Bandleden: Etty (zang), Johan (gitaar), Dick (basgitaar), Bart (drums), Floor (toetsen) en Jeric (toetsen).

Savoy

In september 2009 is de bandbezetting van Savoy-Jazzband gestart, genoemd naar de beroemde danszaal in New York: de Savoy Ballroom. In tegenstelling tot de andere beroemde danszaal de Cotton Club, mochten in de Savoy Ballroom blanke- en zwarte mensen samen dansen. De muziek bestaat naast bekende en minder bekende standards, al dan niet met een swing! Ook spelen zij nieuwe arrangementen van bijvoorbeeld The Beatles en Sting.

Bandleden: Francina van Batum (zang), Jasper van der Molen (piano), Marian Huiberts (alt-saxofoon), Cees van Nieuwburg (drums) en Dennis Babel (basgitaar).
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA