De gezelligste barruimte voor een knallend Oud en Nieuw! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - oud en nieuw tjarda
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      oud en nieuw tjarda

Huur TJARDA met OUD en NIEUW!

De gezelligste barruimte voor een knallend Oud en Nieuw!

Wil jij een besloten feest geven met je vrienden of familie? En dus op zoek naar de ideale feestlocatie? En dat voor een voordelige deal? Dat kan in Muziekcentrum TJARDA! Met deze speciale Oud & Nieuw actie is de keus snel gemaakt. Dus… Lees snel verder.

Donderdag 31 december vieren we het einde van het jaar. En natuurlijk 1 januari middernacht het begin van een nieuw jaar. Dat vraagt om een extra uitbundig feest. TJARDA heeft verschillende Oud & Nieuw-opties om te zorgen voor het beste uiteinde. En natuurlijk de beste start van 2016!

Alleen de locatie

Ben je alleen op zoek naar een plaats waar jij je enorme feest kan vieren? Dan zit je bij Muziekcentrum TJARDA goed. Voor een vast bedrag heb jij de ruimte helemaal voor jou en jouw feestgangers alleen. Op afspraak kun je iets met drankjes en hapjes regelen, maar je bent ook vrij om daar zelf voor te zorgen.

Een Oud & Nieuw arrangementje

Wil je niet alleen de locatie, maar ook de vernuftigheden van drankjes en bedienend personeel? Dan kan dat natuurlijk ook. Voor maar liefst  € 25 p.p. kun je genieten van onbeperkt drankjes, zoutjes en verse oliebollen! Vraag hiervoor snel naar de mogelijkheden en extra opties (min 50 personen, max 100 personen).

Heb je zelf een idee…? Laat het ons weten. Reserveren en/of informeren kan via tel: 072 5119977, email: info@muziekcentrumtjarda.nl of kom eens langs in Muziekcentrum TJARDA! (De Vliegerstraat 5, 1816 KD te Alkmaar).




| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

 



  lees verder

 



  lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA