Ervaar het samenspel van muziek en sfeer! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - semi akoestische avond 24 april 15
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      semi-akoestische-avond-24-april-15

VR 24-04: TRY-OUT TIJDENS SEMI-AKOESTISCHE AVOND

Ervaar het samenspel van muziek en sfeer!

Het is weer lente. Dus laat april maar komen. Want vrijdag 24 april gaan we wederom genieten van een gezellige avond… Natuurlijk met de semi-akoestische avond in Muziekcentrum TJARDA. Dit keer starten we om 21:30 uur. Even een updatetje nodig? Benieuwd wat je te wachten staat? Check snel de foto’s van voorgaande avonden!

En.... Deze editie heeft iets speciaals: De try-out van Little Miss Sunshine! Tussen alle semi-akoestische sferen door laat Little Miss Sunshine ons van hun muzikale inbreng proeven. Dus dat belooft een mooie avond te worden. Vrijdag 24 april om 21:30 uur in Muziekcentrum TJARDA. Mis het dus niet!

Maar wie is Little Miss Sunshine?

Nadat de punkrockband Bowling for Leftovers in 2004 ophield met bestaan, besloten de twee gitaristen: Ed de Wit en Michel Baars om een akoestisch project te beginnen. Na wat opstartproblemen werd het toch een succes.

Het beviel zo goed dat ze besloten zij aan zij te blijven spelen, zonder ritmesectie. Toen werd het tijd voor een bandnaam: Little miss Sunshine. Naar de gelijknamige road movie. Optredens volgden en werden een groot succes. Na een adempauze van twee jaar, besloot het duo medio 2014 weer samen wat te gaan ondernemen. Ed had plannen voor een rockband formatie en dat leek Michiel ook wel wat. Via social media en internet kwamen bassist Guido Brouwer en drummer Bart Ruijssenaars in beeld. Het klikte. De oefenruimte werd weer een “speel” tuin.

De band speelt inmiddels nog onder de naam Little Miss Sunshine. Omdat iedereen zijn muzikale inbreng heeft bij Little Miss Sunshine, speelt de band een gevarieerd en herkenbaar programma met covers van o.a. Green Day, Ryan Adams, Black Keys, Foo Fighters en Stone Temple Pilots. Little miss Sunshine brengt stevige rock afgewisseld met rustig melodieus werk. Allemaal zorgvuldig uitgekozen, dus niet bepaald mainstream. Kortom, een uurtje genieten van een enthousiaste band!

Meedoen iets voor jou?

Iedere laatste vrijdag van de maand zal afgesloten worden met een semi-akoestische avond in Muziekcentrum TJARDA. Wil je ook optreden? Of een try-out geven? Ga dan de uitdaging aan. Geef jezelf en/of jouw band op via info@muziekcentrumtjarda.nl.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA