Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      tjarda cd 2011

TJARDA organiseert CD Presentatie Alkmaarse bands

ALKMAAR - In Podium Victorie vindt op vrijdag 28 oktober vanaf 20.00 uur de officiele presentatie plaats van de TJARDA CD 2011. Maar liefst elf bands uit Alkmaar en omgeving zullen het podium bestijgen. De TJARDA CD 2011 is een initiatief van Muziekcentrum TJARDA in samenwerking met Discompany, Dare To Do en Poppodium Victorie. 

 

Na een marathonopname in TJARDA Studio is de TJARDA CD 2011 klaar!  Elf bands uit Alkmaar en omgeving hebben een eigen nummer of een cover opgenomen. De cd dient als promotiemateriaal voor de bands die repeteren bij Muziekcentrum TJARDA. Bovendien zijn de deelnemende bands middels dit project weer een muzikale ervaring rijker, namelijk opnemen in een professionele studio.


De cd is in een weekend opgenomen. Iedere deelnemende band kreeg 2,5 uur de tijd om een nummer op te nemen. De opnames begonnen dus vroeg en eindigden laat. De bands die op de cd staan en tijdens de presentatie zullen optreden zijn:  Back to Basix, Spine Echo, Long Lost Ponies, Chaos Asylum, Playground, Roadapple, BoP, UMF, VOLT, Pan Coast en Tic Nerveux.

 

TJARDA CD 2011 is uiteindelijk een verassende mix van muziekstijlen geworden en geeft een goed beeld van het uiteenlopende Alkmaarse muzikaal talent. Hoe de bands het er live vanaf brengen kun je zien tijdens de officiele cd presentatie. Dus kom vrijdag 28 oktober vanaf 20.00 uur naar Poppodium Victorie.

 
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA