Een nieuw avontuur metů Anneke van Giersbergen en Onno Smith Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - nieuwe tjarda hussel avond
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      nieuwe tjarda hussel avond

ZA 29 NOVEMBER 2014: NIEUWE TJARDA-HUSSEL-AVOND!

Een nieuw avontuur metů Anneke van Giersbergen en Onno Smith

Op 29 november 2014 organiseren Muziekcentrum TJARDA en Pop Up Alkmaar de vierde editie van de succesvolle TJARDA-Hussel-Avond! Iedere muzikant (beginnend of gevorderd) heeft weer de kans mee te doen met deze spannende uitdaging. Deze editie is uniek: aan deze Hussel-Avond doen twee bandcoaches mee. Anneke van Giersbergen (The Gathering) en Onno Smith (Beans & Fatback)!

Op een rijtje…

De avond zal worden ingeleid door de twee bandcoaches. Na een korte presentatie, worden de deelnemende muzikanten middels lootjes per instrument door elkaar gehusseld, waardoor er nieuwe en onverwachtse bandformaties ontstaan. Iedere formatie krijgt ongeveer twee uur de tijd om in de oefenruimtes van TJARDA een nummer te maken. De formaties zijn helemaal vrij in wat voor muziek zij gaan maken: eigenwerk, cover, of gewoon te gekke geluiden. Alles mag! Ondertussen zullen de bandcoaches binnen wippen om hier en daar wat do’s and don’ts te verkondigen.

Nadat de kersverse bandformaties de oefenruimte uitkomen, geven ze een heus optreden. In de barruimte van TJARDA laten alle deelnemende muzikanten hun nieuwe meesterwerk horen. Ook deze editie zal het aanwezige publiek weer versteld staan van wat de muzikanten uit Alkmaar en omgeving in zo’n korte tijd kunnen maken!

Programma

Voor de deelnemende muzikanten start de TJARDA-Hussel-Avond 29 november om 18:30 uur. Om 19:00 uur gaan we van start met de presentaties van de bandcoaches. Daarop volgt een korte uitleg over de Hussel-Avond en dan trekken we de lootjes. Om 20:30 uur gaan de nieuwe bandformaties naar de oefenruimte om een nummer te maken. Rond 22:30 uur komen de bands terug naar de barruimte voor een grandioos optreden! Om 00:45 uur is de laatste ronde en om 01.00 eindigt de Hussel-Avond.

Kosten voor deelnemers en publiek

Voor deze avond vragen wij aan de deelnemende muzikanten een vergoeding van € 25,- voor onbeperkt drinken van bier, fris, wijn, koffie, thee en rondjes bittergarnituur, kaas en toast (exclusief sterke drank en speciaal biertjes). De toeschouwers zijn welkom vanaf 22.00 uur. Entree is € 15. Ook voor hen geldt dat ze hiervoor onbeperkt kunnen drinken.

Inschrijven deelnemers

Er zijn 10 oefenruimtes ter beschikking, dus wees er op tijd bij! Betalen kan uitsluitend contant aan de bar van Muziekcentrum TJARDA. Let wel: als je vooraf betaalt, ben je verzekerd van een plaats! Inschrijven kan uitsluitend via Muziekcentrum TJARDA. Ook aan de bar, telefonisch: 072 5119977 en/of via de e mail: info@muziekcentrumtjarda.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en belangrijk: welk instrument je speelt (ook tweede en derde instrument).
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA