Wees klaar voor een inspirerende en beetje bijzondere avond Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - de hoed on tour 11 juni
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      de-hoed-on-tour-11-juni

ZA 11 JULI: DE HOED ON TOUR IN TJARDA

Wees klaar voor een inspirerende en beetje bijzondere avond

Kom zaterdag 11 juli naar Muziekcentrum TJARDA! Want om 21:30 uur maakt De Hoed On Tour (ook bekend als de Boattrip) het podium onveilig. De huisband bestaat namelijk uit bevlogen en ervaren muzikanten die zowel gevoelig, groovend, stampend als swingende muziek spelen. Van Herman Brood tot Kensington en van Nina Simone tot Bruno Mars.

Wie is De Hoed On Tour?

De Hoed On Tour is een rondreizend, creatief genootschap bestaande uit muzikanten, kunstenaars, een ballonkunstenaar, een typetje, schrijvers, een goochelaar, een buikdanseres, een clown, een levend standbeeld en een buikspreker. Dit bonte gezelschap trekt per boot vier dagen door de kop van Noord Holland. Aan boord is een geweldige, zevenkoppige huisband die onderweg meerdere keren zal optreden. De reis zelf kun je het beste beschrijven als een kruising tussen Joris Showroom, een Vossenjacht, de Familie Knots en een Talentenjacht.

Komen!

Zoals je leest is De Hoed On Tour is entertainment, creatief, inspirerend, avontuurlijk, licht excentriek en een beetje bijzonder. Mis het dus niet! Zaterdag 11 juli in Muziekcentrum TJARDA om 21:30 uur. Check ook De Hoed On Tour op Facebook!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA