Ervaar het samenspel van muziek en sfeer! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - semi avond 25 nov 2016
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Semi-Avond 25 nov 2016

VR 25 NOV: SEMI-AKOESTISCHE AVOND TJARDA

Ervaar het samenspel van muziek en sfeer!

Baal je ook zo van de gure herfst? Zin in een warm avondje? Om weer eens te genieten? Dat kan! Namelijk op vrijdag 25 november. Om 22:00 uur start de laatste semi-akoestische avond van dit jaar. 

Met een drankje in de hand, het vrolijke licht van de kaarsjes, eventueel een goed gesprek… En de gezellige geluiden van onze semi-akoestische muzikanten. Zo vier je de avond. Dus… Grijp die kans voor de laatste, warmste avond van dit jaar! Tot de 25ste.

Wie komen er...?

Dat is natuurlijk de grote vraag. Om daar achter te komen, zul je vrijdag moeten komen ;-) Toch onbedwingbaar nieuwsgierig...? Dan volgt er een tipje van de sluier.

Máli en Pepijn

Máli Ancar is Braziliaanse en zingt de Bossa Nova, met zijn intieme karakter, en met de natuurlijkheid van hen die omgeven zijn door de Latijnse ritmes in de meest representatieve muzikale kringen van haar land, zij het in Berlijn, Offenburg, Porto Seguro, Rio de Janeiro, Amsterdam of nu in Alkmaar, waar ze een muzikant met kwaliteit en gevoeligheid heeft gevonden die haar begeleidt, te weten de Nederlander Pepijn Schaler.

Pepijn, uit Amsterdam, speelt sinds meer dan 20 jaar gitaar. Ofschoon begonnen met de klassieke gitaar, besloot hij zich enige jaren later te wijden aan de Flamenco. Maar naast deze stijl heeft hij een speciale interesse ontwikkeld voor de Bossa Nova uit Brazilië, en begeleidde verschillende zangers in dit genre. Nu heeft hij voor het eerst de mogelijkheid om een authentieke Carioca (inwoner van Rio de Janeiro) te begeleiden.

En dan... Steven van der Steen

Steven blijft mysterieus. Hij omschrijft zichzelf als Earial: melodieuze poëzie met dromerige gitaarmuziek.

Meedoen iets voor jou?

Zo eens in de paar maanden wordt op de laatste vrijdag van de maand de semi-akoestische avond georganiseerd. Wil je ook optreden? Ga dan de akoestische uitdaging aan. Geef jezelf en/of jouw band op via info@muziekcentrumtjarda.nl. Bellen naar 072 5119977 of even langskomen kan natuurlijk ook!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA