Tijd voor een feestje... Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - 10 feb 2017 meuk is leuk
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      10 feb 2017 meuk is leuk

VR 10 FEB: MEUK IS LEUK IN TJARDA

Tijd voor een feestje...

We gaan weer terug in de tijd! En dat doen we op vrijdagavond 10 februari 2017 om 21:00 uur in Muziekcentrum TJARDA. The place to be (zoals altijd natuurlijk).

Maar nu extra, want op de avond met de Gouwe Ouwe gaan we los. Met “de oude meuk” gebracht door Blue Coat en BACKTOBASIX. Meer informatie…? Op de hoogte blijven? Check dan Facebook!

Blue Coat

De formatie Blue Coat heeft vele Jazz Standards op het repertoire staan. En niet te vergeten: ook behoorlijk wat Latin en Blues! Kenmerkend voor Blue Coat is de open sound. Dit geeft veel mogelijkheden tot dynamiek en improvisaties en hebben vooral voordelen voor de intieme Jazz ballads.

Ook het meer swingende werk wordt uiteraard niet geschuwd. Speelvreugde staat bij de Blue Coaters immers hoog in het vaandel en dit werkt aanstekelijk bij het publiek.

BACKTOBASIX

De naam zegt het al: terug naar de jaren waarin de meest onvergetelijke (en meest gekopieerde) songs zijn geboren: de SIXties! BACKTOBASIX is de band die is opgericht met het concept: enkel muziek uit de 60’s, maar dan wel het stevige en swingende (dansbare!) werk, zoals van de Spencer Davis Group, Small Faces, Free, Kinks, Stones, Beatles, Golden Earring, Rare Earth, Cream, noem ze maar op.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA