Ontdek het toekomstige vocale talent voor je band Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - 15 dec en 22 dec vocalpresentatie in tjarda
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      15 DEC en 22 DEC VOCALPRESENTATIE IN TJARDA

15 DEC en 22 DEC VOCALPRESENTATIE IN TJARDA

Ontdek het toekomstige vocale talent voor je band

Zoek je een zanger of een gitarist voor je band? Hebben de vele advertenties en zoektochten tot nu toe niets opgeleverd? Kom dan naar de lespresentaties op zondag 15 december en zondag 22 december tussen 15.00 en 18.00 uur in muziekcentrum TJARDA!/p>

Op 15 december laten drie zangers en drie zangeressen van de leeftijd 16 tot 60 jaar hun zangkunsten horen. De middag wordt geopend met de band Metal Unicorn. Een jong bandje dat al een tijdje oefent in muziekcentrum TJARDA. Daarbij gaan de leerlingen van Thijmen den Hartigh hun gitaarspel presenteren. De gitaristen zijn wat jonger, maar er zullen ook een aantal jong volwassenen deelnemen.

Op zondag 22 december wordt er een tweede presentatie gehouden. Op deze presentatie zullen alleen zangers en zangeressen hun optreden uitvoeren. We hebben op deze middag ongeveer tien kandidaten die naar een band op zoek zijn dus wees er bij als je op zoek bent naar vocals!

Voor het uitkiezen!

Bands die op zoek zijn naar een zanger of zangeres kunnen direct beoordelen of de kandidaten geschikt zijn voor hun eigen band. De meeste deelnemers willen graag in een band zingen en dat maakt deze middag zo speciaal. Zangers en zangeressen komen in contact met de bands en kunnen de eerste afspraken maken om iets uit te proberen.

Ben je benieuwd? Kom dan zondag langs! We zien je graag.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA