Het weekend van aanstormende bands! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - bandpresentatie van tjarda promotie cd
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Bandpresentatie van TJARDA promotie cd

Bandpresentatie van TJARDA promotie-cd

Het weekend van aanstormende bands!

Afgelopen weekenden waren de marathon opnames voor de promotie-cd van TJARDA in volle gang. En nu is het zo ver! Zondag 10 november staat in het teken van de bandpresentaties. Dus wees erbij en geniet van de opgenomen nummers in eigen huis: muziekcentrum Tjarda!

Zondag 10 november beginnen de bands om 20:00 uur. Zij zullen spelen tot een uurtje of 23:30. Programma volgt, dus blijf op de hoogte!

Ook in Victorie!

Met de TJARDA promotie-cd was het de bedoeling dat iedere band tegelijkertijd de kans kreeg om voor een lage prijs een nummer op te nemen, een cd te maken en gezamenlijk op te treden voor publiek. De cd komt pas echt uit op 13 december en zal opnieuw gepresenteerd worden, maar dan in poppodium Victorie.

BACKTOBASIX

De naam zegt het al; terug naar de jaren waarin de meest onvergetelijke (en meest gekopieerde) songs zijn geboren: de SIXties. BACKTOBASIX is de naam van de band die  is opgericht met het concept: enkel muziek uit de 60's, maar dan wel het stevige en swingende (dansbare!) werk, zoals van de Spencer Davis Group, Small Faces, Free, Kinks, Stones, Beatles, Golden Earring, Rare Earth, Cream, noem ze maar op.

MONKEY SANDWICH

Monkey Sandwich laat zich het best omschrijven als catchy summer tunes in een cocktail van pop, funk, ska met singer-songwriter invloeden. De band giet bij iedere gig een lekkere scheut van de zomer over je avond!

BLOID

Waar andere bands uit het genre er een stoer metal imago op na houden, neemt Bloid het allemaal met een korreltje zout. Niets van dat boos kijken op de foto, niet de standaard stoere metalposes en gerepeteerde praat op het podium, maar het maken van kick ass metal staat voorop. De band bestaat weliswaar uit drie leden, maar staat er bekend om menig zaal te overspoelen met een tsunami aan geluidsgeweld. Het zijn er maar drie, maar klinken als velen.

BOGAARD & WITTEVEEN

De gitarist Johan Witteveen en de singer/songwriter-pianist Bo Bogaard hadden drie jaar geleden het gevoel na een lange natuurwandeling om eens te proberen of er gezamenlijk muziek gemaakt kon worden en daaruit voortvloeiend een cd op te nemen. De stijl van piano-elektrische gitaar in duo vorm en de diversiteit in de speelvorm geeft de muziek en composities een aparte saus wat naar meer gaat smaken. De toekomst zal het uitwijzen. 

CHEAZHEADZ

CheaZHeadz zoekt naar een prettige afwisseling tussen mooie luister- en goede dansmuziek. Het repertoire wordt zo nu en dan afgewisseld met een lekker alternatief nummertje, zoals Hedonism (Skunk Anasie) of “I follow rivers” (Triggerfinger) en dit alles wordt qua zang verzorgd door twee bevlogen allround zangeressen. Door de afwisseling in de zang, het brede repertoire en het enthousiasme van de gehele band is het leuk om naar de CheaZHeadz te kijken en te luisteren.

DUTCH DOLLAR

Roadrock, zo typeert de Alkmaarse band Dutch Dollar hun muziek. En inderdaad: de nummers hebben de drive van stoner-, blues- en recht-voor-zijn-raap rock, maar gaan toch hun eigen weg. Zanger en bassist Marco Derks bevindt zich dan ook in goed gezelschap met de broers Markus (gitaar) en Daniël Hoogervorst (drums).

EARIAL

Uit noodzaak begint zanger/gitarist Steven van der Steen in 2005 een eenmansformatie onder de naam Earial. Als zodanig rollen er vanuit een slaapkamer twee albums en een EP van de band, zowel Nederlands- als Engelstalig. Eind 2011 besluit Steven alleen nog Nederlandstalig werk op te nemen en naar buiten te treden. Met intimi besluit hij - trouw aan het geschreven materiaal - een nieuwe band op te richten.

LYREBIRD

Lyrebird is begin 2011 opgericht om invulling te geven aan de wens samen "iets" met muziek te gaan doen. Vrijwel direct is de band begonnen met het schrijven van hun eigen muziek, en vanaf eind 2011 wordt deze muziek ook live gespeeld. Na een aantal optredens in de regio was het tijd om de studio in te gaan. Lyrebird bestaat uit Bouke Knop (vocals, gitaar), Jelle Knop (gitaar) en Jaap Dekker (drums).

 KAOSBRINGA

 Kaosbringa is a kaossilator powered one-man army. lo-
 fi, improvisational  and experimental, refined is not a 
 word in its music-making lexicon. In  today's world of the overly perfect, joy can be found in the simplest of 
 things. 

 Het programma volgt, dus blijf op de hoogte van dit spannende weekend!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA