Durf jij de uitdaging aan te gaan? Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - vocal group project in tjarda
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Vocal Group Project in TJARDA

Vocal Group Project in TJARDA

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Wil jij ook leren zingen en dansen als in de televisieserie Glee? Vind jij het leuk om op de voorgrond te treden? Kom dan naar de try-out van het Vocal Project op de dinsdagen van 13, 20 en 27 augustus in muziekcentrum Tjarda! Wie weet schitter jij vanaf 3 september in de nieuwe pop-vocal group.

Adele, Michael Jackson, Ben Saunders en Beyoncé, allemaal zijn zij ergens begonnen. Misschien ben jij wel de nieuwe ster en schitter jij straks in de nieuwe pop-vocal group. De lessen worden gegeven door zangdocente Stephanie Kramer. Tijdens de repetities leer je meerstemmig zingen, de verschillende aspecten van het zingen toepassen: houding, articulatie, resonantie, zuiverheid, intonatie, maar ook (podium)presentatie en voordracht. Want ook een ster moet geschoold worden! Er ontstaat een swingend koor met eigentijdse popliedjes in een door jou nieuwe unieke uitvoering.

Try Out

Dinsdag 13, 20 en 27 augustus is er een try-out voor de vocalgroupen. Iedereen die het leuk vindt om iets met zingen te gaan doen, is van harte welkom voor de try-out van de vocal groep. Juist als je nog nooit iets gedaan hebt met zingen is dit jouw kans! De kosten bedragen €45,-.

Vocal Group

De daadwerkelijke cursus start voor alle leeftijden op dinsdag 3 September.  De cursus duurt 10 weken en zal worden afgesloten met een optreden. De kosten bedragen €100,- Geef je snel op via mail: info@muziekcentrumtjarda.nl.  
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA