Wees klaar voor een blues-tas-tische afsluiter Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - blues express in tjarda
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Blues express tjarda

ZO 27 SEPT: BLUES EXPRES IN TJARDA

Wees klaar voor een blues-tas-tische afsluiter

Ben jij een rasechte blues-genieter? Of een eeuwige aanhanger van gezellige avonden? Of allebei? Dan is er goed nieuws. De Blues Express dendert eind september weer in Alkmaar. En dit jaar ook in Muziekcentrum TJARDA! Namelijk op 27 september 2015 vanaf 16:00 uur.

Met de passionele geluiden van BLUESCONTROL en BLUESBROS&SIS treden we de herfst in. Net als de dwarrelende bladeren, laten we ons meevoeren in een avondje plezier. En dat wel op zondagavond 27 september tussen 16:00 en 20:00 uur in Muziekcentrum TJARDA. Benieuwd naar de bands…? Neem hieronder dan een kijkje!

BLUESCONTROL

Bluescontrol is een nieuwe bluesband met ervaren muzikanten. De melodieuze blues van Coco Montaya, de swingende blues van Johnny Lang, de swamp blues van Tony Joe White, maar ook de gouwe ouwe blues zoals B.B. King, Jeff Healy en Alber Collings komen voorbij. Allen gestoken in een eigen en fris Bluescontrol jasje. Bluescontrol kenmerkt zich door het spannende, uitdagende en soms ingetogen spel van de beide gitaristen Joost Piscaer en Marcel de Kler, gesteund door de stuwende bas van Jan-Jansen en de strakke drums van Arnoud Simonis. Met de omlijst met de zwoele stem van Martin Wester, staat Bluescontrol gerand voor een heerlijk avondje blues.

BLUESBROS&SIS

De bluesband is ontstaan binnen het werk: de psychiatrie. Van oorsprong (zieken)broeders, actief in de muziek en allemaal een passie voor de blues. Het is dus geen toeval dat zij gebroederlijk op het podium staan om de blues uit te dragen! Hoe kan het ook anders dat de naam een koppeling moest zijn tussen hun passie voor blues en het broederschap in hun werk… Ziekenbroeders die de blues spelen: BLUESBROS. Inmiddels is de band aangevuld met twee zangeressen, twee ziekenzusters, waardoor de naam nu: BLUESBROS&SIS luidt. Mis het dus niet!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA