Het muzikale avontuur voor iedere muzikant! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - informatie tjarda hussel avond 1 februari
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      informatie tjarda-hussel-avond 1 februari

informatie tjarda-hussel-avond 1 februari

Het muzikale avontuur voor iedere muzikant!

Nog twee dagen en dan is het ein-de-lijk zo ver: TJARDA Hussel-Avond! De derde editie van de TJARDA-Hussel-Avond geeft muzikanten (beginnend of gevorderd) weer de kans om de muzikale mogelijkheden te ontdekken!

Inmiddels zijn er heel veel aanmeldingen binnen, dus dat gaat de goede kant op! Let wel voor de muzikanten die meedoen: als jullie vooraf betalen, zijn jullie verzekerd van een plaats! Alleen inschrijven is dus niet helemaal voldoende.

Verder zijn vooral zangers en zangeressen erg welkom! Ben je benieuwd wat jouw vocale mogelijkheden zijn? Altijd al eens willen zingen in een band, maar niet de kans gehad? Doe dan ook mee en laat iedereen en jezelf zaterdag versteld staan! Inschrijven kan nog steeds: aan de bar, telefonisch: 072 5119977 en/of via de e mail: info@muziekcentrumtjarda.nl.

Helaas, maar waar...

Ook is vanaf dit jaar de leeftijdscontrole omhoog gegaan naar 25 jaar. Helaas moet TJARDA zich daar ook aan houden. Iedereen boven de 18 jaar is natuurlijk vrij om naar te hartenlust te drinken, maar voor de zekerheid vragen we de jongeren onder ons naar hun ID. Vergeet hem dus niet mee te nemen!

Wij kunnen haast niet meer wachten. We zien jullie zaterdag 1 februari! Check ook: http://www.muziekcentrumtjarda.nl/nieuws/derde-tjarda-hussel-avond-1-februari-2014!.html
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA