Ervaar het samenspel van muziek en sfeer! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - vrijdag 30 mei semi akoestische avond in tjarda
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      VRIJDAG 30 MEI SEMI AKOESTISCHE AVOND IN TJARDA

VRIJDAG 30 MEI: SEMI-AKOESTISCHE AVOND IN TJARDA

Ervaar het samenspel van muziek en sfeer!

Vrijdag 30 mei wordt een tweede semi-akoestische avond georganiseerd. Dus wees erbij om 22:00 uur in Muziekcentrum TJARDA. Geniet tijdens en na het oefenen van het semi- akoestische spektakel. Met de bands Earial en Boys of Summer wordt de vrijdagavond heel gezellig.

Check snel het filmpje van Boys of Summer van de vorige akoestische avond. Of de foto’s op Facebook. En ervaar zelf hoe gezellig de avond is.

Earial

Uit noodzaak begint zanger/gitarist Steven van der Steen in 2005 een eenmansformatie onder de naam Earial. Als zodanig rollen er vanuit een slaapkamer twee albums en een EP van de band, zowel Nederlands- als Engelstalig. Eind 2011 besluit Steven alleen nog Nederlandstalig werk op te nemen en naar buiten te treden. Dus check it out!

Boys of Summer

Een nieuw duo bestaande uit Karel Daran Scharten en Ruud Geldermans. Na enkel drie keer geoefend te hebben, zijn ze klaar om hun repertoire te laten horen. 80-jarige popmuziek, zoals Queen, David Bowie en Tears for Fears wordt nog eens uit de kast gehaald. Belovend om een goede avond ervan te maken.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA