Ouderwets genieten Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - 25 feb avagardner en recap
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      25 feb avagardner en recap

ZA 25 FEB: AVAGARDNER EN RECAP

Ouderwets genieten

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor nieuwe ontspanning! En we starten meteen. Zaterdag 25 februari ben jij om 20:00 uur in Muziekcentrum TJARDA. Waarom? Dan maken we kennis met Avagardner en ReCap!

Maar natuurlijk vooral vanwege de mogelijkheid om weer eens een avondje te genieten. Lekkere muziek, goede sfeer en elkaar. Komen dus!

Avagardner

Eeen vijfmans formatie, bestaande uit echte muziekliefhebbers met een brede muzikale smaak. Qua muziek zijn ze niet direct in een hokje te stoppen. Ze maken eigen werk in een stijl die een lekkere mix is van de rock en blues van JJ Cale en de Rolling Stones:  lekker stevig en hard tot fijne ballads. Rock ’n Roll en schuifelen op de dansvloer! Ze spelen ook enkele covers (Bowie, Dylan) en behalve full out elektrische shows, treden ze ook in kleinere settings, akoestisch of elektrisch, op.

ReCap

Een jonge band, maar bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten die samen plezier hebben en anderen willen laten genieten van de muziek. Het repertoire dat wordt gespeeld, is een selectie uit de TOP 2000 samen met nummers die eigenlijk ook in die TOP 2000 hadden moeten staan (volgens ReCap dan). Kortom, bekende meezingers en lekkere meeswingers, stampvoeten en schuifelen: het komt allemaal voorbij!
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA