Muzikale uitdaging voor iedere muzikant! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - hussel avond 2018
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      hussel-avond 2018

ZA 31 MAART: NIEUWE HUSSEL-AVOND IN TJARDA

Muzikale uitdaging voor iedere muzikant!

Ben je op zoek naar een band? Of speel je al in een band, maar ben je in voor een muzikale uitdaging? Of wil je gewoon een te gekke avond meemaken? Pak dan je gitaar, drumstokken of microfoon en schrijf je snel in voor de TJARDA-Hussel-Avond! Want op zaterdag 31 maart 2018 is het weer zo ver. Iedere muzikant (beginnend of gevorderd) heeft de kans mee te doen met deze spannende uitdaging.

Op de TJARDA-Hussel-Avond worden de deelnemende muzikanten middels lootjes per instrument door elkaar gehusseld, waardoor er nieuwe en onverwachtse bandformaties ontstaan. Iedere formatie krijgt ongeveer twee uur de tijd om in de oefenruimtes van TJARDA een nummer te maken. De formaties zijn helemaal vrij in wat voor muziek zij gaan maken: eigenwerk, cover, of gewoon te gekke geluiden. Alles mag! Het leukste is natuurlijk om het op de avond zelf te verzinnen, dus bereid niet alvast een nummer voor.

Nadat de kersverse bandformaties de oefenruimtes uitkomen, geven ze een heus optreden. Voor het aanwezige publiek en de andere deelnemende muzikanten presenteren ze op het podium in de barruimte van TJARDA hun gemaakte nummers. Iedere editie zal het aanwezige publiek weer versteld staan van wat de muzikanten uit Alkmaar en omgeving in zo'n korte tijd kunnen maken!

Programma

Voor de deelnemende muzikanten start de TJARDA-Hussel-Avond om 19:00 uur. We gaan dan van start met de uitleg over de Hussel-Avond en vervolgens trekken we de lootjes. Om 20:00 uur gaan de nieuwe bandformaties naar de oefenruimte om een nummer te maken. Rond 22:15 uur komen de bands terug naar de barruimte voor een grandioos optreden! Om 00:45 uur is de laatste ronde en om 01:00 eindigt de Hussel-Avond.

Kosten voor deelnemers en publiek

Kaarten voor de Husselavond zijn €22,50 per stuk. Hiervoor krijg je een georganiseerde avond oefenen, onbeperkt drinken van bier, fris, wijn, koffie, thee en rondjes bittergarnituur, kaas en toast (sterke drank en speciaal biertjes zijn niet in de prijs inbegrepen). De toeschouwers zijn welkom vanaf 22:00 uur. Ook voor hen geldt dat ze tegen een vergoeding onbeperkt kunnen drinken.

Let op: €22,50 is de voorverkoopprijs. De kaarten voor de Hussel-Avond kosten op de dag zelf €27,50. Zorg er dus voor dat jouw inschrijving en betaling op tijd gebeurd.

Inschrijven deelnemers

Er zijn acht oefenruimtes ter beschikking, dus wees er op tijd bij. Betalen kan uitsluitend contant aan de bar. Vermeld je naam, telefoonnummer en welk instrument je speelt (ook tweede en derde instrument). Let wel: pas als je vooraf betaalt, ben je ingeschreven voor de avond! Je krijgt bij definitief inschrijven een kaart. Deze lever je aan het begin van de Hussel-Avond weer in.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA