Muzikale uitdaging voor iedere muzikant! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - tjarda hussel avond 19 januari
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      TJARDA-Hussel-Avond 19 januari

TJARDA-Hussel-Avond 19 januari 2013!

Muzikale uitdaging voor iedere muzikant!

Een nieuw jaar, dus ook nieuwe muzikale kansen! Om 2013 maar meteen muzikaal te beginnen, organiseert Muziekcentrum TJARDA op 19 januari weer de succesvolle TJARDA-Hussel-Avond. Ben je (beginnend of gevorderd) muzikant en op zoek naar een band? Of speel je al in een band, maar ben je in voor een muzikale uitdaging? Doe dan mee aan dit avontuur waar sfeer en muziek tot leven komen.

Op de TJARDA-Hussel-Avond worden de deelnemende muzikanten middels lootjes (per instrument) door elkaar gehusseld, waardoor er nieuwe en vooral onverwachtse bandformaties ontstaan. Iedere nieuwe formatie krijgt ongeveer 2 uur de tijd om in de oefenruimtes van TJARDA een nummer te maken. De formaties zijn natuurlijk volledig vrij in wat voor muziek ze maken: eigenwerk, cover, of gewoon te gekke geluiden. Alles mag!

Nadat de kersverse bandformaties de oefenruimte uitkomen, geven ze een heus optreden. Voor het aanwezige publiek en de andere deelnemende muzikanten presenteren ze op het podium in de barruimte van TJARDA hun gemaakte nummers. Ook deze editie zal het aanwezige publiek weer versteld staan van wat de muzikanten uit Alkmaar en omgeving in zo'n korte tijd kunnen maken!

Agenda

Voor de deelnemende muzikanten start de TJARDA-Hussel-Avond om 19.00 uur. We gaan dan van start met de uitleg over de Hussel-Avond en vervolgens trekken we de lootjes. Om 20:00 uur gaan de nieuwe bandformaties naar de oefenruimte om een te gek nummer te maken. Rond 22:15 uur komen de bands terug naar de barruimte voor een grandioos optreden! Om 00:45 uur is de laatste ronde en om 01.00 eindigt de Hussel-Avond.

Kosten voor deelnemers en publiek

Wij vragen voor deze avond aan de deelnemende muzikanten een vergoeding van €20,-. voor onbeperkt drinken van bier, fris, wijn, koffie thee en rondjes bittergarnituur, kaas en toast (exclusief sterke drank en speciaal biertjes). De toeschouwers zijn welkom vanaf 22.00 uur. Entree is €12.50 Ook voor hen geldt dat ze hiervoor onbeperkt kunnen drinken.

Inschrijven deelnemers

Dus pak je gitaar, drumstokken of microfoon en schrijf je snel in voor de TJARDA-Hussel-Avond. Er zijn 10 oefenruimtes ter beschikking, dus garandeer jouw plaatsje! Let wel: als je vooraf betaalt, krijg je voorrang op een plaats! Inschrijving kan via email: info@muziekcentrumtjarda.nl.

Vermeld je naam, telefoonnummer en welk instrument je speelt.

Je kunt ook telefonisch inschrijven via: 072 5119977. Natuurlijk kun je ook gewoon langs komen bij Muziekcentrum TJARDA op de Vliegerstraat 5 in Alkmaar.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA