Gezellige ontmoetingsavond in Alkmaar met live muziek! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - zaterdag 5 april vega date in tjarda!
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Zaterdag 5 april vega date in tjarda!

Zaterdag 5 april vega date in tjarda!

Gezellige ontmoetingsavond in Alkmaar met live muziek!

Ontmoet elkaar op zaterdag 5 april 2014 in de gezellige, muzikale huiskamer van Muziekcentrum TJARDA op de Vliegerstraat 5 in Alkmaar. Mensen die weinig vlees eten of met de gedachte spelen om vegetariër te worden zijn ook van harte welkom!

Na aankomst rond de klok van 20.00 uur maken we onder het genot van een vegetarisch hapje en een drankje kennis met elkaar. Voor de liefhebbers liggen er op een aantal tafels wat spelletjes klaar. Je mag natuurlijk ook je eigen favoriete spel mee nemen. Houd je niet van spelletjes? Geen probleem, want gewoon lekker zitten en kletsen of rondkijken en luisteren kan natuurlijk ook!

Programma

Rond 22.00 uur spelen Monkey Sandwich en De Fappers op ons kleine podium en natuurlijk is er ook ruimte voor veggie muzikanten die op muziekgebied iets willen presenteren. Gedurende de hele avond zullen er eenvoudige veggie/vega hapjes rondgaan.

Kosten

Kosten bij inschrijving voor deze avond bedragen €17,50 p.p. voor 4 uur. Entree aan de deur bedraagt €20,- p.p. Dit is inclusief ongelimiteerd drankjes, zoals koffie, thee, bier, fris, wijn en de hapjes tussen 20.00 en 00.00 uur. Deze avond kan alleen doorgaan bij een minimaal aantal van 30 personen dus schrijf je in en ontmoet elkaar! Graag vooraf aanmelden door middel van een e-mail naar: info@muziekcentrumtjarda.nl

Monkey Sandwich

Monkey Sandwich laat zich het best omschrijven als catchy summer tunes in een cocktail van pop, funk, ska met singer-songwriter invloeden. De band giet bij iedere gig een lekkere scheut van de zomer over je avond!

Monkey Sandwich

De Fappers

De Fappers is de nieuwe, ongekend vunzige feestsensatie in Nederlands muziek landschap. Met invloeden van reggae, ska en funk zijn de liedjes catchy en divers. Altijd gehuld in de mafste outfits maken De Fappers van elke kringverjaardag een grote orgie!

 De Fappers

Wil je zelf op deze avond graag iets muzikaals voordragen op het podium? Neem dan contact op met Mitsy Soeurt: 06-14996082.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA