I love you like I love myself Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - brood middag 22 mei
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Brood-middag 22 mei

ZO 22 MEI: 70 JAAR BROOD IN TJARDA

I love you like I love myself

Ben jij een echte Brood-fan? Kun je de nummers dromen? Kom dan zondagmiddag 22 mei om 15:00 en 18:00 uur naar Muziekcentrum TJARDA. Want de band BLUESBROS&SIS laten de oude tijden herleven! Wees er dus bij, en geniet van een heuse Brood tribute.

Van oorsprong een bluesband, ontstaan binnen het werk: de psychiatrie. (Zieken)broeders –en zusters, met een passie voor de blues. Het is dus geen toeval dat zij op het podium staan om de passie voor blues uit te dragen. En… Zondag 22 mei dus een toewijding aan Brood. Need we say more?

Woordje van de band

Dit jaar is het jaar van Herman Brood. Hij zou 70 jaar zijn geworden.  Niet alleen de theatervoorstelling 'Chez Brood' is een voorbeeld om Brood in beeld te krijgen. Ook wij hebben dat idee geopperd, omdat vanuit de blues (Bluesbros&Sis is tenslotte een bluesband) Herman Brood ons al bekend was via Cuby&Blizzards.

Omdat we in ons optreden al een paar Brood nummers hadden en dat erg aan sloeg bij het publiek wilden we meer, dus een tribute aan Herman Brood was geboren. Ook onze bassist, Pieter Bakker, wordt overigens dit jaar 70.Maar bovenal zijn we allemaal fan van Herman Brood! De grootste rockartiest die Nederland ooit heeft gehad.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA