A Sunday well spent, brings a week of content! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - zo 8 juli boempakke zondag
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      zo 8 juli boempakke-zondag

ZO 8 JULI: BOEMPAKKE-ZONDAG

A Sunday well spent, brings a week of content!

En daar zijn we weer. De Lui-Lekker-Zondag wordt voortgezet, maar nu met een heel ander tintje... Want er niets meer lui aan deze zondag. Vooral heel veel feesten. En uit je dak gaan.Kom daarom zondag 8 juli naar Muziekcentrum TJARDA. Om 16:00 uur gaan we van start met The Kaak, Barbarian en Jack Molton Distortion.

We zullen niet alleen genieten van drankje en goede muziek, ook is er keuze uit diverse avondmenuutjes. Dan hoef je niet halsoverkop naar huis voor de avondmaaltijd en kun je gewoon een relaxte avond tegemoet gaan. Dan hebben we zo toch nog onze zondagse rust… ;-)

THE KAAK

Deze knapen ontmoetten elkaar op de occulte school voor ziel, lichaam en geest. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke passie voor punk, Rock 'n Roll, kippen en satan. Al snel zag twee-mans-combo The Kaak het levenslicht.

Met Thor achter de drumkit en Buster op gitaar en schreeuwend naar de microfoon. Ze produceren een geluid dat riekt naar vroege Britse punk – snel en melodieus maar wel met wat meer raw-power dan de oude garde. Experts beschrijven het geluid als ‘Stiff Little Fingers en de Buzzcocks die verdrinken in een bak hete espresso’.

BARBARIAN

Is het onzalige verbond tussen gitarist-bluesprediker Reverend Aliens en drummer Haagse Frans. Het onwettige kind van Kyuss en Townes van Zandt: dampende en groovende woestijn-stoner-rock jams smelten samen met duistere vermaningen en verhalen. Je weet toch zelluf.

JACK MOLTON DISTORTION

Jack Molton Distortion is misschien wel het best bewaarde geheim van rockend Noord-Holland. Wars van elke kritiek blijven de heren van dit vuige rock kwartet al enige decennia hun eigen koers varen. Labelen is lastig; zoek het ergens in het spectrum van '60 garage rock, groovy '70 hard rock, met een vleugje Claw Boys Claw. Menig festival en grote zaal is het inmiddels wel eens gelukt de band on stage te krijgen. Niet verwonderlijk met zo'n knetterende live reputatie. Immer intens rockend alsof hun leven er van af hangt. Inmiddels wordt met Bastiaan Buissink (o.a. Liquid Black Goo) de laatste hand gelegd aan het vijfde album met daarbij een fantastische videoclip.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA