Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Vrijdag 11 april semi-akoestische avond in tjarda

Vrijdag 11 april semi-akoestische avond in tjarda

Zin om het weekend goed in te luiden? Kom dan vrijdagavond 11 april langs op de semi-akoestische avond om 22:00 uur in Muziekcentrum TJARDA. Geniet tijdens en na het oefenen van het semi-akoestische spektakel. Uiteraard is iedereen welkom!

Met het trio All you can eat for a quarter, duo’s Bogaard en Witteveen, Maikel en Merel en Boys of Summer wordt de vrijdagavond heel gezellig. Dus wees erbij!

Maikel en Merel

Ontstaan uit de Maikelband zijn Merel en Maikel verder gegaan met hun eigen repertoire. Huidige pop- en bluesnummers, zoals Selah Sue, Sia Furler, Amy Winehouse en Imagine Dragons worden neergezet in een eigen tintje. Overtreffen Maikel en Merel de huidige top 40? Oordeel zelf!

Boys of Summer

Een nieuw duo bestaande uit Karel Daran Scharten en Ruud Geldermans. Na één keer geoefend te hebben, zijn ze klaar om hun repertoire te laten horen. 80-jarige popmuziek, zoals Queen, David Bowie en Tears for Fears wordt nog eens uit de kast gehaald. Belovend om een goede avond ervan te maken.

All you can eat for a quarter

Een semi-akoestisch gelegenheidstrio, bestaande uit Wouter van Weers (gitaar/ukelele), Maarten Nijman (gitaar) en Guido Bos (bas). Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit (minder voor de hand liggende) covers van o.a. The John Butler Trio, Tom Waits, Joe Jackson, The Formidable. Vegetable Sound System en Jack Johnson.

Bogaard en Witteveen

De gitarist Johan Witteveen en de singer/songwriter-pianist Bo Bogaard hadden drie jaar geleden het gevoel na een lange natuurwandeling om eens te proberen of er gezamenlijk muziek gemaakt kon worden en daaruit voortvloeiend een cd op te nemen. De stijl van piano-elektrische gitaar in duo vorm en de diversiteit in de speelvorm geeft de muziek en composities een aparte saus wat naar meer gaat smaken. De toekomst zal het uitwijzen.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA