Hoe introduceer jij jezelf als muzikant? Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - synergy for music
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Synergy for music

ZA 3 OKT: TRAINING BAND/MUZIKANT INTRODUCTIE

Hoe introduceer jij jezelf als muzikant?

Weet jij wat je te wachten staat in de muziekindustrie? De band is bij elkaar. De nummers staan op de plaat. Tijd om naar buiten te treden. Maar waar moet je allemaal aan denken? En welke zaken komen er op je pad? Benieuwd…? Zorg dan dat je zaterdag 3 oktober in Muziekcentrum TJARDA bent. Want om 13:00 uur start de training: hoe introduceer jij jezelf als muzikant?

Artiesten van tegenwoordig betreden een concurrerende markt. Zelfs de gevestigde artiesten hebben het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Gelukkig kunnen de trainingen van Synergy for Music je helpen. Marcella Smeele van het bedrijf Synergy For Music heeft zich sinds 2010 toegelegd op het management van diverse artiesten. Het heeft diverse artiesten geholpen om hun muzikale identiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Check voor meer informatie: Synergy For Music.

Geef je snel op!

Iedere muzikant, artiest of band is welkom voor een middagje educatie. Geef je snel op via: info@muziekcentrumtjarda.nl of via Eventbrite. De kosten zijn € 40 per persoon. Bij minimaal 20 aanmeldingen gaat de training door. En dat dus op zaterdag 3 oktober in Muziekcentrum TJARDA tussen 13:00 tot 17:00 uur.
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA