Schrijf je nu in! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - nieuws - mixtream contest 2014
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      Mixtream Contest 2014

Mixtream Contest 2014!

Schrijf je nu in!

Mixtream is weer op zoek naar twee toffe bands en twee vette DJ's. De inschrijvingen voor de Mixtream Contest 2014 zijn begonnen! Speel jij dit jaar op het Mixtream Festival?

Wat is Mixtream?

Mixtream speelt een aanzienlijke rol in de verbetering van de kwaliteit van de amateurkunsten en versterkt de mogelijkheden waarop amateurs zich aan het publiek kunnen presenteren. In de aanloop naar het festival ligt het accent op talentontwikkeling en wordt een contest voor bands en dj's georganiseerd. Door middel van coaching, workshops en masterclasses worden de beginnende muzikanten gestimuleerd in hun talent en uitgedaagd in de ontwikkeling van hun muzikale ambities.

Het inhoudelijke programma wordt verzorgd door ervaren professionals uit de muziekindustrie en wordt waar mogelijk op maat aangeboden. Afhankelijk van de behoefte of wens van de deelnemer valt te denken aan: instrumentbeheersing / techniek, podiumpresentatie, boekingen & promotie, turntablism, scratching, vocale training, tekstschrijven, componeren, social media, fotoshoot, oefenruimtesessies, artwork.

Spelregels

Er is ruimte voor tien bands en tien tot twaalf dj's. De voorronden en finale vinden plaats in april - mei, het natraject start aansluitend. Enkele voorwaarden van deelname zijn: Minimaal 75% van de leden het gezelschap dient woonachtig te zijn in of een binding (studie, werk) te hebben met de regio’s Kennemerland, Ijmond en/of West-Friesland. De optredens/sets duren maximaal 25 minuten. De bands mogen geen covers spelen.

Voor meer informatie, spelregels, voorwaarden en (heel belangrijk) het inschrijfformulier, check je: http://www.mixtream.nl/contest
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA