Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      ZATERDAG 17 MEI CD PRESENTATIE THE LAST CALL

ZATERDAG 17 MEI CD PRESENTATIE THE LAST CALL

Zet het alvast in je agenda, want op zaterdag 17 mei 2014 is het zover. Dan presenteren Bo Bogaard en Johan Witteveen hun langverwachte cd: The Last Call. Om 21:00 uur starten zij de avond in Muziekcenntrum TJARDA. Ben je al een beetje benieuwd? Luister dan alvast naar drie tracks!

De eerste 75 kaarten zijn gratis incl. twee consumpties (excl. speciaal bier en sterke drank). Ook krijg je de cd gratis mee! De kaarten worden door Bo en Johan verstrekt, maar ook in het muziekcentrum kun je een gratis kaart bemachtigen. Mis het dus niet!

Wie zijn Bo en Johan?

De gitarist Johan Witteveen en de singer/songwriter-pianist Bo Bogaard hadden drie jaar geleden het gevoel na een lange natuurwandeling om eens te proberen of er gezamenlijk muziek gemaakt kon worden en daaruit voortvloeiend een cd op te nemen. De stijl van piano-elektrische gitaar in duo vorm en de diversiteit in de speelvorm geeft de muziek en composities een aparte saus wat naar meer gaat smaken. De toekomst zal het uitwijzen.

bo bogaard en witteveen
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA