Maak kennis met talent uit Alkmaar! Muziekcentrum Tjarda Alkmaar - archief - tjarda promotie cd 2014
 

 

 

Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Nieuws      tjarda promotie cd 2014

DOE MEE: TJARDA PROMOTIE CD 2014

Maak kennis met talent uit Alkmaar!

Weet iedereen wel wat jij speelt? Kent iedereen jouw muziek? En zou je willen dat het wel zo was..? Dan is er goed nieuws! Dit jaar biedt Muziekcentrum TJARDA weer de kans aan bandjes en muzikanten om zich te laten horen. Door middel van de nieuwe TJARDA Promotie CD 2014! Dus wil jij met jouw nummer op de cd staan..? En klaar voor om twee keer op te treden? Lees dan verder.

Het doel is om een promotie CD te maken waarbij iedere band tegelijkertijd de kans krijgt om voor een lage prijs een nummer op te nemen, een cd te maken en gezamenlijk op te treden voor publiek. Daarbij is het natuurlijk leuk om van elkaar weer eens te horen wat er nou eigenlijk gecreëerd en gespeeld wordt in Muziekcentrum TJARDA.

Hoe werkt het allemaal?

De bands die zich opgeven (dit moeten er minimaal 10 worden i.v.m. de prijs) kunnen voor de schappelijke prijs van € 135 een nummer laten opnemen in de studio van TJARDA. De opnames duren 2,5 uur per band. Het is dus inpluggen en opnemen. Bands die al nummers kant en klaar hebben liggen, kunnen het nummer voor € 35 aanleveren. Alle nummers worden gezamenlijk op de CD gezet. Iedere band krijgt afhankelijk van het aantal deelnemende bands een aantal CD’s. De overige CD’s worden gratis ter promotie verspreid.

Omdat we het opnemen van je eigen muziek voor iedereen haalbaar willen maken (en dus de prijs laag willen houden), is het niet mogelijk om af te wijken van het concept voor dit bedrag. De voorwaarden zijn dus wat dat betreft voor iedere band gelijk. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je tegen meer prijs je opnames verbeteren. Je betaalt dan verder het normale uurtarief en regelt met de geluidsman een geschikte tijd. Alle nummer dienen wel klaar te zijn voor 1 november 2014 om op de CD te komen.

Optredens

Het eerste optreden zal plaats vinden in eigen huis “Muziekcentrum TJARDA”. Dit optreden vindt plaats op 15 november 2014. De TJARDA CD komt pas echt uit op 12 december 2014 tijdens de cd presentatie in Poppodium Victorie. Ook dan treden de bands officieel op.

Spelregels

Houd rekening met de volgende punten wanneer je meedoet met de TJARDA Promotie CD 2014. Je hebt een cover of een eigen nummer klaar om op te nemen of aan te leveren. Je oefent met je band in TJARDA. Je wilt graag samen met andere bands meewerken aan een representatie van de Alkmaarse popscene. Indien gewenst krijgt iedere band 2,5 uur waarin er een nummer wordt opgenomen. Het nummer is niet langer dan 7 minuten.

De CD kan alleen op deze manier tot stand komen door de medewerking van sponsoren: Discompany en Arjen Box die tegen een heel laag tarief aan het idee meewerken. De financiële bijdrage voor iedere band is €135,- dit is inclusief:

- Opname
- Mixen
- Masteren
- CD’s met hoesje
- Optreden in TJARDA
- Optreden in Victorie

Wanneer je mee doet, dan kun je je opgeven bij de bar of per telefoon: 072 5119977. Je wordt op de lijst geplaatst. Let wel: we hebben ruimte voor max. 12 bands. Dus vol is vol. De betaling dient binnen een week na inschrijving contant te worden voldaan. Pas dan is de inschrijving geldig. Ook voor vragen kun je terecht via de telefoon, mail of aan de bar!




| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

 



  lees verder

 



  lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA