Home

 

Nieuws

 

Corona maatregelen

 

Updates Maatregelen

 

Ouderwets TJARDA

 

Algemene Richtlijnen

 

Richtlijnen Oefenruimte

 

Richtlijnen Bandleden

 

Richtlijnen Leerlingen

 

Coronatoegangsbewijs

 

Feestje en optreden

 

TJARDA oefenruimtes

 

TJARDA muziekschool

 

TJARDA drumschool

 

Reserveren/afzeggen

 

Contact

 

Vacatures

 

Tijden

 

Links

 

Aanmelden nieuwsbrief

Deze site is ontwikkeld door:

 

 

 

Corona maatregelen      Ouderwets TJARDA

ONDANKS CORONA OUDERWETS EN VEILIG TJARDA

 

Tja… het ‘nieuwe normaal’ is natuurlijk gewoon best een beetje raar. En toch hebben wij er alles aan gedaan om het in TJARDA zoveel mogelijk als vanouds te houden. Bands kunnen ‘s avonds gewoon 3,5 uur repeteren en desgewenst gebruik maken van zowel bar als tuin. Echter, om dit op een veilige manier mogelijk te maken hebben we wel wat regeltjes in moeten stellen. Sorry… 

Zo hebben we in en rond het pand, op onze website en op Facebook diverse richtlijnen aangegeven voor zowel bandleden als leerlingen. We willen jullie vragen deze goed te lezen en na te leven. Voor bands hebben we vaste speeltijdschema’s waardoor er nooit te veel mensen in de bar en/of tuin aanwezig zijn. Bovendien vragen we de bands zelf om de ruimtes schoon achter te laten.

Natuurlijk doen wij er zelf ook alles aan om de veiligheid zo veel als mogelijk te garanderen. Zo hebben wij de luchtventilatie geoptimaliseerd. De ruimtes worden 24/7 van schone lucht voorzien. En natuurlijk desinfecteren we (geleende) spullen en oppervlakten in TJARDA meer dan regelmatig!

Als we ons allemaal een beetje aanpassen en ons aan de richtlijnen houden, gaan we ondanks Corona weer samen genieten van een ouderwets en veilig avondje TJARDA. Maak er iets moois van!

 
| bron:

 

-Lage lestarieven
-Korte opzegtermijn
-Gratis proeflessen
-Flexibel in lesduur en lesfrequentie
-Priveles, duoles, groepsles
-Korting op gebruik repetitieruimtes
-Desgewenst bandbemiddeling

  lees verder

 

Hebben jullie een optreden? Plaats deze dan op de TJARDA Giglist. Snel en makkeleijk. Of wil je weten welke band waar en wanneer speelt...?

  lees verder

   lees verder

   lees verder

 

 

 

Home   Contact   Over TJARDA